Welkom op de website van Dutch Marine Inspection (DMI)!

Dutch Marine Inspection (DMI) is een door de overheid aangewezen onafhankelijke en onpartijdige keuringsinstantie (Notified Body) voor de Richtlijn Pleziervaartuigen. Innovatie, het delen van kennis en inspelen op nieuwe ontwikkelingen staan hierbij centraal. Ons  team bestaat uit specialisten op het gebied van scheepsbouwkunde, stabiliteitsberekeningen, elektro-techniek, ICT, kwaliteitszorg, europees recht in regelgeving en inspecties. Wij zijn sinds 2007 werkzaam als keuringsinstantie en staan onder toezicht van de RvA (Raad van Accreditatie). DMI is gevestigd in Scheemda (Nederland) en verricht keurings-werkzaamheden op locatie bij werven en bedrijven wereldwijd.  

Wilt u graag weten op welke manier u voordeel kunt hebben van onze keuringen? Lees verder op onze website of neem gerust contact met ons op.

CE-MARKERING

 

Sinds 1998 is in de Europese Unie de Richtlijn pleziervaartuigen van kracht. Deze wetgeving schrijft voor dat vaartuigen gebouwd vanaf 1998 voorzien moeten zijn van een CE­-markering, als ze in de Europese Unie op de markt worden gebracht. Op onze website kunt u alle informatie vinden over de Richtlijn Pleziervaartuigen en de bijbehorende CE­-markering. Tevens kunt u met behulp van onze praktische beschrijvingen eenvoudig en snel controleren of uw vaartuig onder de Richtlijn pleziervaartuigen valt en voorzien is van een correcte CE-markering.

 

CERTIFICEREN MET INNOVATIE

 

Mocht uw vaartuig niet voorzien zijn van de juiste CE-­markering, dan kunnen wij een CE keuring uitvoeren voor uw vaartuig. Ook als u een nieuw vaartuig bouwt, kunnen wij het vaartuig keuren en u helpen een vaartuig te bouwen dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

Al onze diensten zijn gericht op het creëren van veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke vaartuigen. Als booteigenaar bespaart u op termijn kosten, verhoogt u uw veiligheid en heeft u nog langer plezier van uw jacht!

 

Wij garanderen u de hoogste graad van integriteit, persoonlijke betrokkenheid en geheimhouding. Uiteraard staan onafhankelijkheid en professionaliteit hierbij voorop!

 

BEDRIJFSFILM: https://www.youtube.com/watch?v=JNgaJlbnxaU