DUTCH MARINE INSPECTION BV

 

CERTIFICEREN MET INNOVATIE

Welkom op de website van Dutch Marine Inspection (DMI)!

Wij  zijn  een  door  de  overheid  aangewezen  keuringsinstantie  (Notified  Body)  voor  de  Richtlijn pleziervaartuigen.  Ons  specialisme  ligt  in  het  keuren  en  certificeren  van  pleziervaartuigen  en scheepsonderdelen. Bij ons staan innovatie, het delen van kennis en inspelen op nieuwe ontwikkelingen centraal. Door onze moderne denkwijze, een andere manier van werken en het gebruik van zelf ontwikkelde innovatieve  toepassingen,  onderscheiden  wij  ons  van  andere  keuringsinstanties. Jachtbouwers  en/of eigenaren van pleziervaartuigen zullen hier veel profijt van hebben.

Wilt u graag weten op welke manier u voordeel kunt hebben van onze keuringen? Lees verder op onze website of neem gerust contact met ons op.

CE-MARKERING

Sinds 1998 is in de Europese Unie de Richtlijn leziervaartuigen van kracht. Deze wetgeving schrijft voor dat vaartuigen gebouwd vanaf 1998 voorzien moeten zijn van een CE­-markering, als ze in de Europese Unie op de markt worden gebracht. Op onze website kunt u alle informatie vinden over de Richtlijn Pleziervaartuigen en de bijbehorende CE­-markering. Tevens kunt u met behulp van onze praktische beschrijvingen eenvoudig en snel controleren of uw vaartuig onder de Richtlijn pleziervaartuigen valt en voorzien is van een correcte CE-markering.

Mocht uw vaartuig niet voorzien zijn van de juiste CE-­markering, dan kunnen wij een CE keuring uitvoeren voor uw vaartuig. Ook als u een nieuw vaartuig bouwt, kunnen wij het vaartuig keuren en u helpen een vaartuig te bouwen dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

Al onze diensten zijn gericht op het creëren van veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke vaartuigen. Als booteigenaar bespaart u op termijn kosten, verhoogt u uw veiligheid en heeft u nog langer plezier van uw jacht!

Wij garanderen u de hoogste graad van integriteit, persoonlijke betrokkenheid en geheimhouding. Uiteraard staan onafhankelijkheid en professionaliteit hierbij voorop!

BEDRIJFSFILM

https://www.youtube.com/watch?v=JNgaJlbnxaU